Chairside CAD/CAM

Onze praktijk maakt gebruik van de nieuwste technologieën om behandelingen in restauratieve tandheelkunde zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Chairside CAD/CAM dentistry is een moderne werkwijze die een sneller en patiëntvriendelijk alternatief biedt voor traditionele tandheelkunde.

Ons chairside CAD/CAM-systeem laat toe om uw gebit te scannen en vervolgens aan de hand van geavanceerde 3D-software keramische tandheelkundige elementen te ontwerpen.

De software is verbonden met een freesmachine waarmee we kwalitatieve inlays, onlays, facings, kronen en kleefbruggen kunnen maken. Alle restauraties worden in onze praktijk gepersonaliseerd, ingekleurd en in een porseleinoven gebakken. Terwijl u vroeger moest wachten tot het labo uw kroon of facing op maat gemaakt had, kunnen we die nu dus meteen zelf ontwerpen en op dezelfde dag plaatsen.

Intussen heeft deze methode zich al meer dan bewezen met 35 miljoen succesvolle plaatsingen wereldwijd en 95% langdurig succes bij patiënten die door middel van chairside CAD/CAM geholpen werden.